kävijälaskuri

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

enää viikko!

Huomenna soitetaan Tanskaan asti suurlähestöön ja kysytään viisumista! Toivottavasti tulee jo pian!!!:) Ettei tarvitsisi odotella ja jännittää ! 

ENÄÄ VIIKKO lähtöön! Aika on juossut niiiin nopeasti! Pari kaveria on käynyt siellä Ghanassa ja myös juuri siellä päiväkodissa, mihin olen menossa! tosi kiva kuulla tarinoita Ghanan reissuistaan! 

http://www.hofgrace.com <---se päiväkoti! Jos teitä kiinnostaa, niin tutkikaa :)

Eilen lauantain illalla pidettiin Veeran kanssa pikkuja läksiäisiä! Veera on lähdössä Etelä-Afrikkaan ja lennetään SAMALLA LENNOLLA Lontooseen ja sieltä erilla lennoilla omiin paikkoihin eli mä Accraan ja Veera Kapkaupunkiin:) Läksiäisiset onnistui loistavasti!!!:) Oli huipun hauskaa! Lissu kävi Ghanassa joskus pari vuotta sitten ja hän opetti mulle miten tanssitaan Ghanalaista tanssia! Mutten kuitenkaan osannut niin hyvin! Toivottavasti opin joskus siellä Ghanassa:) Nyt pitäisi miettiä mitä voisin pakata! pelottaa vähän, osaanko minä valita oikeita vaatteita mukaan!!! :D Matkalaukku on jo valmiina tässä vieressä.... se on vielä tyhjä! Ehkä tällä viikolla aloitan vähän pakkamisen...:)

Jännittää vähän !!!! 

Kommentoikaa muuten jotain kivaa!;) Niin jaksan kirjoittaa lisää postauksia!;)

2 kommenttia:

 1. Haha, kiva postaus! Jos ehdit pakata ennen menoa niin voit tehä postauksen matkalaukkusi sisältö ja me lukijat heitämme kommentteja että onko kaikki tarpeelliset mukana, puuttuuko jotain vai liikaa kamaa jne!;)
  Rulaaa nepsukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee! Voisin tehdä sellasen postauksen, jos löytyy aikaa! :D

   Poista