kävijälaskuri

torstai 24. tammikuuta 2013

melkein toinen työviikko takana

Oh tänään on jo torstai! aika on mennyt nopeasti!:)

On ollut kivoja päiviä! Tänään oli varmaan kivoin päivä, vaikka olikin kiireisin :D Tänään pidin käsityö- ja kuviksen tunteja, oli hauskaa! vaikka maalausvärit ovat edelleen käsissäni...

Tänään kuultiin, että UUSI JALKAPALLON PALLO on ostettu, miten kivaa!:)) Huomenna on siis jalkapalloa tiedossa liikunnantunnilla:)

Mulle on sanottu, että liikunnantunnit ovat mun vastuussani 2 kuukauden aikana! miten kivaaa:)) Voisi aloittaa suunnitella jo vähän, mitä tehdään liikunnantunneilla tulevaisuudessa :)


Ghanalainen PIIIIENI baanani :D

lisko! tuli nähtyä joka päivää!:)

innokkaat jalkapalloilijat! :D

otettu Kokrobite-Rannalla! Joku mies vaan toi koiranpentua silittäväksi:)

Kokrobite-ranna / klo 17 aikaan otettu!

Rannalla oli paljon sellaisia veneitäNyt sain laitettua pari kuvaa! Mutten pysty laittaa paljon... mut pari on parempi kuin ei mitään:) 

Huomenna liikunnantunnit ja sitten CAPE COAST kutsuu viikonlopuksi! Se on toinen rannikkokaupunki Ghanassa:) Lähden sinne neljän suomalaisen kanssa! Seuraavassa postauksessa kerron varmaan Cape Coastin reissusta!:)

2 kommenttia:

  1. Heips Nepa!

    Täytyy myöntää että mäkin rupesin hieman katkeroitumaan täällä pakkasessa noille palmurannoille ja lämmölle, vaikka tykkäänkin talvesta! Muutenkin kiva lukea mitä sinne kuuluu, kuulostaa niin mielenkiintoselta koko reissu! :))

    VastaaPoista
  2. söpö banaani :D oli ihanaa lukea noita sun postauksia! Viikonlopun suunnitelmasi kuulostaa hyvält ja kivalta!! Pärjäile siellä ghanassa!! :)

    VastaaPoista