kävijälaskuri

torstai 7. helmikuuta 2013

kello rannessa.. silti aika juoksee nopeasti!


Tänään kaikki lapset kyselivät onko huomenna jo perjantai? Minun piti miettiä ensin onko oikeasti jo perjantai…. ON! Tällä viikolla on ollut kivaa!!! Aikaisemmin pelkäsin vähän, kun ei ollut ketään muuta vapaaehtoistyöntekijää kuin minä. Mutta minua jännitti TURHAAN :D Meni loistavasti!
Maanatain työpäivän jälkeen pääsin tekemään muuttohommia! Muutin Johannan huoneesta vierashuoneeseen! Jippiiii! Luulin saaneeni omaa rauhaa, mutten kuitenkaan saanut… Kun Johanna muutti kanssa vierashuoneeseen, koska ei uskalla nukkua yksin… Ja alkoi laitella omia tavaroitaan vierashuoneeseen… Vaikka hänellä on oma huone :D Menin juttelemaan Hannan kanssa siitä asiaa, muttei Hanna tehnyt mitään sille asialle. No ei ole niin paha juttu! Johannan pitää kuitenkin muuttaa pian pois, kun Aino tulee jo alle 2 viikossa!:) Johanna on kuitenkin ihanan loistava tyttö;) Opastaa mielellään kaikkea ja syö herkkuja ja hänen kautta saadaan usein jotain hyvää ruokaa ;) kiitos hänelle :D Mutta sain VIHDOIN laitettua vaatteita KAAPPIIN! Ei tarvitse enää pitää vaatteita matkalaukussa…:) on niin kotoisa tunne! jippii!
Muina iltoina työpäivien jälkeen tuli käveltyä ulkona, käytyä ruokakaupassa, leikittyä lasten kanssa ja oleskeltua kotona. Oli ihanan rauhallista:)
Tänään olen pitänyt käsityön/kuviksen 4 tuntia. On ollut kivaaa! Lapset olivat vaan innoissaan tekemään omia töitään. Isommat ovat aloittaneet tehdä ystävänpäivän kortteja! Koska ensi torstaina on jo ystävänpäivä! :)) Pienemmät lapset tekivät maisema-kuvia. Lehdestä leikattuja kukkia, tulppaaneja, lintuja, etanoita jne ja niitä leimataan papereihin. Ne olivat ihanan värikkäitä!
Ehkä jossain postauksessa olen kertonut sähköstä? Täällä tapahtuu muuten sähkökatkoksia NIIN USEIN! Toissapäivänä sähkökatkos kesti KAUAN! Aamusta myöhäisiltaan! Yli 12 tuntia! Tuli onneksi juuri ennen nukkumaan menoa! (Tuuletin toimi sitten silloin. Ei siis tarvinnut kärsiä kuumudesta yön aikana). Nyt on taas sähkökatkosta… Olen huomannut itse, että olen tottunut sähkökatkoksiin… En edes huomannut, että nyt ei ole sähköä! Mulle kerrottiin just :D Ihmettelin vaan, että on vähän kuumaa… :)
Tänään Kaisa ja Sini kävivät pikaisesti täällä!! Kävivät hakemassa laukkujaan ja menivät hotelliin, majoittumaan ennen lähtöään Suomeen:) Heidän mukaan viikon kestävä reissu sujui hyvin, vaikka on tapahtunut jotain jännittävää!!! :D He lupasivat kirjoittaa sähköpostia minulle, et mitä on tapahtunut jne! Heillä oli siis kiire mennä hotelliin, kun taksi on jo odottanut pihalla… :)
Ajatellaan Hannan ja Johannan kanssa mennä rannalle tai sitten uima-allakseen uimaan huomenna koulun/työn jälkeen… : ) kiva!
Täällä toimin hannan ”yksityiskuvaajana”! Otan aina kuvia, jos hanna tarvitsee jotain, esim uusia kuvia house of grace:n koulun kotisivuun ja kummitädit haluavat saada kuvia omista kummilapsistaan… :) Kuvaustaitoni ei ole missään hyvässä tasossa, mutta Hanna on aina tyytyväinen kuviini. Se on kai sitten ok;)
Ainiin laitan nyt pari kuvaa vierashuoneestani (on sähkö ja ei ole sähköä).

Vierashuoneen oven seinällä sellanen tervetuloa-lappu;) siinä on jo myös ainon nimi:))

ei ole sähköä. (ei oikeastaan ole niin valoisa mitä kuvassa näyttää!)

huone:) on sähköä;)

3 kommenttia:

 1. Hieno piirros kissoista! Kerroit ennenkin sähkökatkoksesta, varmasti on ollut usein.
  T.Kati.

  VastaaPoista
 2. kiva oli taas lukea SINUN kuulumisiasi.Ajattele kohta on kuukausi mennyt ajastasi siellä.Täällä on satanut lunta yötä päivää, lumivallit ovat valtavan KORKEAT. Eikö olisi kiva lasketella ihanan vita valkoisessa ja pehmeässä lumessa. OLISIKO??? Ystävän päivän merkeissä iso lämmin halaus,viettäkää mukava päivä.Keijikseltä myös halit T. Elvi

  VastaaPoista
 3. kiva kuulla jutustelua ja sitä että kaikki on sujunut mukavasti. ei aikakaan kun aino on siellä ja kikatus alkaa :). huomaat että kaikkeen tottuu, kuten esim sähkökatkoksiin. paljon suukkoja ja terkkuja myös faijalta berliinistä.

  VastaaPoista