kävijälaskuri

torstai 28. helmikuuta 2013

kirjat, kivut...

moooiiii! Olen elossa! Pari on kysynyt olenko.. Eivät kai sitten käyneet feisbuukissa:) No en ole kirjoittanut melkein viikkoon.. tässä postauksessa on melko sekalaisia juttuja...:)

Tällä viikolla tuli luettua `viidakkolapsi` ja `vadelmavene-pakolainen` kirjaa! Voin suositella teidät lukemaan molempia, jos teitä kiinnostaa tositarinoita:)
´Viidakkolapsi´ kirjassa kerrottiin saksalaisesta perheestä, joka asusteli Viidakon keskellä melkein koko perheessä olevien lasten lapsuutensa aikana.
´Vadelmavene-pakolainen´ kirjassa kerrottiin… (VAROITUS JUONIPALJASTUS!) Se Mikko Virtanen, josta kirjoitettiin siinä kirjassa, on niin hullu ja aivan hölmö! Hän oli niin hulluna Ruotsiin ja halusi kovasti saada ruotsalaista kansallisuutta, vaikkei ollut ikinä jossain tekemisissä Ruotsin kanssa, eikä asunut siellä, eikä myöskään ole sukulaisia sieltä! Mikko vaan haukkui miten hirveät suomalaiset perheet jne. Esimerkiksi hän on sanonut, että Thaimaalla lomalla olleet suomalaiset perheet, jotka kiukuttelivat aina matkansa aikana ja perheiden isät aina kännissä jne. (Nepan(Minun) kommentti: Ei kyllä kaikki suomalaiset perheet ole sellaisia. Esim. perheeni ei todellakaan ole sellainen…Joille ruotsalaisille perheille on varmasti käynyt myös, vaikkei Mikko olisi uskonut siihen. Ruotsalaiset eivät kyllä aina ole maailman täydellisempiä perheitä..) Niin.. Mikko salakuunteli ruotsalaisia perheitä eräällä Thaimaan matkalla (Mikko on käynyt monesti Thaimaan matkoilla) ja vielä ruotsalaiset eivät tienneet mitään Mikon tehneen näin aivan törkeästi… Ruotsissa Mikko törmäsi yhteen ruotsalaiseen kaveriin baarissa ja koko juttu alkoi, että Mikko Virtanen vaihtoi Mikael Andressoniksi. Oikea Mikael halusi tehdä itsemurhaa itselleen ja Mikko auttoi ja sai sitten Mikaelin kansallisuuden itselleen. Vale Mikael vaihtoi passinsa, pankkikorttinsa jne. Ei siis kerrottu kenellekään, että oikea Mikael oli poissa. Ja mitä vielä vale Mikael on keksinyt… Alkoi seurustella ruotsalaisen naisen, Marian kanssa ja menivät naimisiin ja saivat 2 lasta. (vale Mikael on keksinyt valetarinaa koko lapsuudestaan jne.) Jonain jouluna koko perhe matkusti Thaimaahan lomalle, missä vale Mikael jäi kiinni ja joutui Ruotsin vankilaan ja myöhemmin Suomeen, Vankilaan… ihan ällö tyyppi!
huhhuh, mutta oli kuitenkin tosi kivaa lukea kipeänä.. Ei minun tarvinnut maata ja yrittää nukkua ja tylsistyä… :) Olin kipeänä 3 päivää ja olen edelleen vähän.. Muttei ollut enää kovaa kuumetta! Ajateltiin, että olisiko pitänyt käydä sairaalassa, muttei, kun kuume on laskenut yhden päivän kestävän kuumeen jälkeen:) Jäljellä vaan yskää ja mahakipua.. Ja sain lääkettä mahakivun helpotukseen. Arvaako paljonko maksaa toi.. VAIN 1 CEDI! :D siis noin 40senttiä… Saa nähdä auttaako tuo lääke :) mutta HOPE SO, että auttaa! Tahtoisi päästä tekemään töitä ja tehdä jotain kivaa…:) Ainokin oli kipeenä, jonain aikana sain seuraa.:)
Ainiin.. Viime viikolla Ainon kanssa näyteltiin jänis- ja kilpikonna näytelmää telling storyn tunnilla:) Lapset tykkäsivät. :D Jänis- ja kilpikonna kilpailevat kumpi juoksee nopeammin, loppujen lopuksi kilpikonna voitti kisan. Ja kerroin myös yhtä tarinaa: kuka on rohkein? (voittaja on lintu;)) Hauskaa, monet sadut tulivat mieleen ja pitää kertoa niitä pois Ainon kanssa:)


Tuolla ylhäällä olevaa tekstiä, jonka kirjoitin eilen ja tänä aamuna:) Tähän päivään on mahtunut paljon, tai ei oikeastaan… Mutta jouduin käymään Klinkalla, koska on ollut neljäs päivä kipeänä. Menin Hannan ja Ainon kanssa sinne.. Epäiltiin, että mulla olisi ollut malariaa, koska mulla oli kovaa kuumetta joskus toissapäivänä.. Verikoetta tehtiin ja EI OLE MALARIAA.. huh! On vaan jotain ummetusta… Pitää siis vaan syödä lääkkeitä ja syödä paljon hedelmää… Toiv. menee nopeasti ohi, kuten olen sanonut tuolla ylhäällä:) Haluan sanoa vielä.. KIITOS Hannalle tulkkauksesta ja Ainolle henkituesta ainakin silloin kun otettiin verta... hyi!
ja tuo 40 sentin lääke maistui niiiiiin hirveälle, että oksensin kerran... hieno ghanalainen lääke! Nyt ne lääkkeet, mitkä sain klinkkareissulta eivät maistu niin hirveälle:) Niiden pitää sitten saada minut terveeksi ja piste.
klinkan reissulla... Ukranialainen lääkäri, joka on asunut Ghanssa yli 25v.. Ja vähän jännittävää, kun hänen 3 poikaa on myös lääkäriä! Ja vielä heistä kaksi tekee töitä samalla klinkalla äitinsä kanssa:)


Viikonloppusuunnitelmamme olisi käyntejä Accran keskustassa, James Townissa ja niin edelleen:) Se toteutuu, jos meidän molempien mahat toimivat:)


ps. HHAH! Ainon kanssa juteltiin ja tuli pari havaintoa. Minä olen helsinkiläinen ja Aino turkulainen! On erilaisia viittomia! Esim. ripuli, pieru, tallentaa. Mielenkiintoista! :D

pss. eräs on toivonut laittavani kävijälaskurin tähän.. mutten vaan onnistunut. tilasto on nyt...


Sivun katselut tänään
20
Sivun katselut eilen
23
Sivun katselut viime kuussa
1 032
Sivun katselujen koko historia
2 022

2 kommenttia:

  1. Kiva juttu,että olet lukenut paljon kirjoja. :) Parane pian! Teitte jänis-ja kilpikonna näytelmää, hauskaa! :D

    T.Kati.

    VastaaPoista
  2. haha, millaisia keskusteluja: "ripuli, pieru..." hmmm!!!! :DD

    tosi kiva blogi tää! kirjoittele jatkossakin!! ;) hirmu ikävä! pushalauksia!!<3


    <3:llä olga

    VastaaPoista